Tähän aikaan vuodesta on kyse kiitollisuudesta. Se on myös täydellinen hetki muistuttaa lähimmälle miehistöllesi, kuinka paljon välität heistä. Avulla LEGO Friends (Tsekkaa kaikki hauskaa täällä!), kysyimme GL tytöt miten he levittävät rakkautta ja tukea heidän joukkue (ja me *so* heart heidän hämmästyttävän ystävällisiä ideoita). Katso video alla sitten lukea relatable neuvoja ystävä anteeksianto, can ’ t-miss BFF liimaus vinkkejä ja niin paljon muuta…

Friendship Vihje 1: näy oman joukkue.
”Uskollisuus on supertärkeää”, selittää GL-tyttö Tori. ”Kunnioitus on molemminpuolista, kun muodostuu vahva ystävyys.”Kirkkaimmat Bffit voivat pysyä lähellä ja kannustaa toisiaan – vaikka he harjoittavat omia intohimojaan. Näyttäydy siis katsomossa bestiksesi jalkapallofinaalissa tai aloita suosionosoitukset seisaaltaan kuorosoolojen jälkeen. Tiedämme, että hän saa innostuneet vibat—ja tekee saman sinulle.

Ystävyysvinkki 2: Anna anteeksi ystävillesi.
Kun on läheinen, on luonnollista olla eri mieltä. Mutta ennen kuin annat itsepäisyyden pidätellä sitettäsi, yritä nähdä asiat ystäväsi näkökulmasta. GL girl Katella on hämmästyttävä neuvo antaa anteeksi ja unohtaa kaveritappelun jälkeen: ”kun riitelemme, bestikseni ja minä teemme ystävyyshalauksen. Hali muistuttaa,että vaikka asiat menivät vaikeiksi, olemme silti toistemme tukena, hän kertoo.

Ystävyys Vihje 3: haaraudu löytää BFFs.
GL girl Kaitlynillä on *paras* viisaus miehistön löytämisessä: ”jos etsit uusia ystäviä, aloita tutustumalla pariin tunneillasi olevaan ihmiseen”, hän neuvoo. Yhteinen rakkautesi tieteen labs tai Shakespeare (tai jopa kamppailut yli extra large study packets) on varmasti antaa perustan bond. Sitten, ota convo pois luokkahuoneesta kutsumalla uusi ystävä yli läksyjä ripustaa.

Ystävyysvinkki 4: hauskaa yhdessä!
Kaikkien syvien keskustelujen, elämän puheiden ja ystävyyden halausten keskellä älä unohda vain päästää irti ja pitää hauskaa ystäviesi kanssa. Mitä sitten odotat? Kutsu ryhmäsi *all * the inside joke nauraa, typerä tanssi osapuolet ja ikimuistoinen DIYs.

Ja muista, että jokaisen hetken ei tarvitse olla suuri ollakseen suuri: ”itse asiassa hengailen mieluummin parin kaverin kanssa valtavan porukan sijaan, koska voit kiinnittää huomiota kaikkiin ja todella päästä lähemmäksi”, GL-tyttö Sophia sanoo. Me sydämestämme!