Lumiukon muotoisten pikkuleipien koristelusta Disneyn Fa-La-la-Lidayhin ei ole mikään salaisuus, että lomakausi on vuoden parasta aikaa. Jos etsit tapoja päästä joulutunnelmaan, harkitse ilon levittämistä yllättämällä bestiksesi läpitunkevalla Jouluherkulla. Tarvitsetko inspoa? Jatka lukemista,koska olemme pyöristäneet yhdeksän täydellisin joulu yllätyksiä, että BFFs tulee * jumaloida * tänä jouluna.

Joulukeksit

Ollaan rehellisiä. Kukapa ei rakastaisi joululeivoksia? Riippumatta siitä, oletko fani sokeria tai suklaata siru, on niin monia tapoja kääntää tämän yksinkertaisen joulun toimintaa hauska lahja teidän BFFs. Ensinnäkin varmista, että olet tietoinen allergioista tai ruokavaliorajoituksista, joita ystävilläsi saattaa olla. Leivo sitten pipareita, koristele ne ja vie ne vastaanottajan kotiin. Pro-Vihje: lisää makea Huomautus Lisää tunnearvoa!

Kotitekoiset koristeet

Jos sydän kerätä joulukoristeita, kokeile kättäsi tehdä besties käsintehtyjä koristeita. Osta selkeät koristepallot, nauhat, terät, glitter ja kaikki muu, jonka luulet nostavan projektisi. Täytä pallo ensin glitterillä (tai tinalla tai konfetilla) ja ruuvaa kansi takaisin koristeen päälle. Kiedo nauha ornamentin yläosan ympärille ja sido se niin suureksi silmukaksi, että sitä voi pitää oksalla. Seuraavaksi käytä sharpies koristella ulkopuolella ornamentti malleja ja lainauksia, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Kun olet satisifed kanssa ornamentti, lahja se teidän bestie, jotta he voivat ripustaa sen niiden puun monta vuotta tulevaisuudessa.

Teemalla kukka-asetelma

Vaikka ulkona on kylmä, voit silti nauttia luonnosta tänä jouluna. Jos BFF on aina compliementing kukkia viljelijän markkinoilla, tehdä hänen päivä käsityö kaunis joulu kukkakimppu erityisesti hänelle. Suuntaa paikalliseen supermarkettiin ja valitse suosikkisi valkoiset kukat, punaiset kukat, vihreys ja holly. Voit lisätä käpyjä ja siroja koristeita lisämausteeksi, liian. Etsi lopuksi sopivan kokoinen maljakko ja järjestä kukkakimppu haluamallasi tavalla.

Konserttiliput

Nyt kun elävä musiikki on palannut (JEE!) yllätä bestie kanssa lipun nähdä heidän suosikki artisti Konsertti. Teillä kahdella on hauskaa hyvän musiikin tahdissa, – mutta saatte aikaan muistoja, jotka kestävät eliniän. Niin hauskaa!

Loma-aiheinen piknik

Jos suosikkisi osa lomakautta on kaikki huipputason ruokaa syöt, suunnittele loma-teemainen piknik sinulle ja besties. Noutakaa mieluisat jouluherkut paikallisesta supermarketista (inkiväärikeksejä, haluaako joku?) ja valmistella kaikki herkullinen ruoka. Pyydä kaikkia ystäviäsi pukeutumaan mauttomimpaan Jouluvillapaitaan ja tapaamaan sinut sään mukaisessa paikassa. Nauti snacking ja chattailu teidän besties loma juhla, että et koskaan unohda.

Elokuva katsella puolue

Jos besties ovat suckers kaiken Rudolph Red Nosed poro ja Frosty lumiukko, he olisivat täysin * heart* on yllättynyt elokuvan katsella puolue kaikkien niiden fave Christmas elokuvia. Pop popcornia, laittaa pyjama ja kutsua besties yli yllätys elokuva katsella puolue heidän unelmansa!

Valokuvakelan katselin

Jos haluat antaa bestiksesi lahjan, jota he vaalivat ikuisesti, harkitse tämän tunteellisen lahjan muokkaamista. Täytä tämä muokattavissa valokuva viewer kuvia sinusta ja besties vuosien varrella. Kun he avaavat tämän sydämellisen lahjan, te kaksi rakastatte muistella lempimuistojanne yhdessä. Et voi mennä vikaan tämän kanssa!

Toimitettavat välipalakori

Saamme sen-se voi olla super vaikea juhlia vapaapäiviä kanssa BFF, kun he asuvat kaukana. Tämä herkullinen ja toteutettavissa suklaa välipala kori on makea yllätys pitkän matkan bestie. Varmista, että sinulla on ne facetime, kun he avaavat sen niin tunnet lähellä riippumatta siitä, kuinka kaukana olet!

Throwback DVD

Jos sinä ja bestie sydän katsomassa throwback Disney osoittaa yhdessä, sijoittaa tämän DVD, joka sisältää loma erikoisuuksia ikonin osoittaa kuten Kim Possible, Suite Life of Zack ja Cody, Lizzie McGuire ja enemmän. Koska useimmat näistä erikoisuuksista eivät ole suoratoistopalveluissa, nappaa tämä rajoitettu painos DVD kun vielä voit. Jos saat BFF tämä lahja, kuitenkin olla valmis istumaan läpi viiden tunnin Dinsey…erikoiset ovat vain hyviä.