Tämä vuoden 1954 Dodge M152 oli aikoinaan Kanadan asevoimien komentoauto. Rich löysi sen hylättynä Ontariosta ja maksoi 6000 dollaria rekasta ja toiset 3000 dollaria sen kuljettamisesta kotiin ja teki siitä uuden asuntoautonsa.

Richillä kesti noin puolitoista vuotta saada rekka käyntiin ja vielä vuosi ennen kuin hän pystyi asumaan siinä, mutta hän on asunut siinä kokopäiväisesti viimeiset neljä vuotta. Dodgessa ei ole paljon kelloja ja pillejä, mutta Rich suunnitteli sen yksinkertaisuus mielessä. Se tarkoittaa, ettei autossa ole vessaa. Se on kuitenkin ulkona käsisuihku / hana.

Sisällä on suuri, mukava sänky, jonka alla on varastointi, mutta asuintila on pieni, vain 48 neliöjalkaa. Sängyn ja ohjaamon välissä on pieni penkki ja työtaso laatikoineen. Nämä toimivat ruokakomero ja varastointi, jossa on pieni vedenkeitin ja muut välineet ruoanlaittoon sisätiloissa. Asuntoautossa on myös pienin kotimainen jääkaappi. Katso Lisää Armeijan Leiriläisiä:
Rich ei asentanut riippuvia kaappeja komentoajoneuvon runsaiden ikkunoiden vuoksi, mikä antoi sisällä oleville varusmiehille 360 asteen näkymän ympäristöönsä. Sen sijaan hän keksi pystyvänsä magneettien avulla ripustamaan tavaroita, kuten pyyhetelineen, Kuorma-auton katosta. Hän löysi jopa juomalasit, joiden pohjassa oli magneetteja, jotka roikkuivat pois tieltä. Pystysuorat seinät ja ikkunat saavat sen tuntumaan suuremmalta kuin se onkaan.

Tämä varastoinnin puute merkitsee sitä, että Rich pitää vaatteensa sänkynsä alla ja pitää omaisuutensa vähäisenä. Kattavamman keittiön saa kuorma-auton takaluukun kautta, jossa taitettavat pöydät toimivat prep-asemana. Siellä on varastointi hänen ruoanlaittovälineet, mausteet, ja enemmän.

Voimanlähteenä on 4 082-kiloinen Chevroletin pienilohkoinen kaasutusmoottori. Rich halusi pitää sen yksinkertaisena, jotta se olisi helppo korjata tien päällä. Hän oli fabricator tehdä custom pyörät ajaa nykyaikaisia renkaita, parantaa kyydin laatua hieman. Hän on sijoittanut siihen 30 000 dollaria, ja on hienoa nähdä, että vanha Dodge jatkaa matkaansa.