Revitpä maastossa tai vain kuljet polkua pitkin, hansikkaat tarjoavat parasta suojaa, mitä rahalla voi ostaa. Toisaalta suojakäpälät eivät juuri viilennä tassuja lämpötilan noustessa. Dainese tietää, että seikkailuratsastajat kohtaavat tällaisia olosuhteita säännöllisesti, ja Karakum Ergo-Tek-Käsineet paitsi optimoivat ilmanvaihdon myös priorisoivat suojauksen.

Valmistettu hengittävä Elastinen Neulottu kangas, lyhyt mansetti käsineet tarjoavat runsaasti ilmavirran yläosien ratsastajan käsissä. Tekstiililevyjen ohella nahkaosat sormenpäillä ja sisemmässä kädessä säilyttävät Karakumin suojaavan koskemattomuuden. Palm sliders vain vahvistaa hankausta kestävä Vuohennahka kämmenet.

Ylhäällä dainesen Ergo-Tek-rystykuoret tuovat yhtälöön vielä lisää turvaa. Heijastavat yksityiskohdat maksimoivat myös näkyvyyden sekä tiellä että sen ulkopuolella. Nämä valmistelut nab Karakum Käsineet tason 1 CE-suojaus-mutta se on vain puolet tarinasta. Dainese-käsineet parantavat ratsastajan mukavuutta myös valmiiksi muotoilluilla sormilla ja joustavilla lisäosilla. Ranteessa olevan vetolapun pitäisi auttaa käyttäjiä istumaan tiukasti, kun taas tarranauhalla kiristettävä rannehihna varmistaa, että käsine pysyy paikallaan, vaikka kyyti olisi kuinka aktiivinen. Lyhyen rannekkeen avulla Karakumit voivat tietysti liukua ratsastajan seikkailutakkiin hihojen sijaan. Tämä antaa ylimääräistä ilmaa käyttäjälle ja lisää mukavuutta ja kestävyyttä.

Dainese ei unohda myöskään mukavuutta. Ilmavat käsineet tarjoavat myös kosketusnäytöllä yhteensopivat sormenpäät ja Dainesen Magic Connection-ominaisuuden. Magneettisen järjestelmän avulla asiakkaat voivat yhdistää käsineiden kielet yhteensopivaan takkiin. Tämä tekniikka ei ainoastaan vedä vertoja hansikkaiden suojaominaisuuksille, vaan myös auttaa ratsastajia kiinnittämään käsineensä helposti magneettisille pinnoille, kun niitä ei käytetä.

Karakum Ergo-Tek adventure-käsineitä on saatavana mustina ja mustina/khaki-värisinä sekä span XS-3XL-kokoisina. Perusmalli maksaa 129,95 €($128 USD), kun taas Magic Connection-versio maksaa 139,95 €($137 USD).