Chicago Bears alokas puntari Trenton Gill syntyi ja kasvoi kokonaan Pohjois-Carolinassa.

Miksi hän sitten on yksi niistä 14 NFL-pelaajasta, jotka kantavat Kanadan lippua kantavaa tarraa kypäränsä takaosassa tämän ja ensi viikon peleissä?

Tässä syy.

Samaan aikaan ensimmäisen kansainvälisen sarjan peli NFL kausi-Englannissa sunnuntaina välillä Minnesota Vikings ja New Orleans Saints-liiga keskiviikkona ilmoitti ensimmäistä kertaa mahdollisuus pelaajille juhlia joko henkilökohtaista tai vanhemman tai isovanhempi perintöä, jolla Lipun että ulkomailla tai alueella saatetaan takana heidän kypärä.

Gillin äiti syntyi sarniassa, Ontissa., jossa myös hänen englantilaissyntyinen isänsä suurimmaksi osaksi kasvoi. Kun Bearsin pelaajakoordinaattori Erika Marmolejo ilmoitti Chicagon pelaajille liigan kypärätarra-aloitteesta,Gill sanoi hänen tarttuneen siihen. ”On mahtavaa saada tämä mahdollisuus edustaa perintöäni, jossa kasvoin kesäisin”, Gill sanoi torstaina puhelinhaastattelussa. ”Molemmat vanhempani ovat Kanadan kansalaisia, kuten minäkin.

”Kanada on ollut iso osa kasvatustani.”

Kuka olisi arvannut?

23-vuotiaan äiti, Kristie Gill (nee Parsons), syntyi ja kasvoi Sarniassa, Lounais-Ontarion kaupungissa, joka on yhdistetty Blue Water Bridge-sillalla Port Huroniin, Michiin. – St. Lawrencen meriväylän kohdalla, – missä kaikki Huron-järvestä ja sen yläpuolelta tuleva vesi-alkaa pureutua St. Clair-jokeen, – sitten St. Clair-järven ja Detroitjoen kautta Erie-järveen ja sen ulkopuolelle.