Sanalla sanoen kesä on * uuden * aikaa. Kun sää lämpenee joka vuosi, mahdollisuudet muuttuvat yhtäkkiä loputtomiksi, ja kaikki tavoitteet, jotka haluat saavuttaa, näyttävät mahdollisilta. Jos tunnet kesän inspon ja haluat omistaa tämän kauden olla paras itsesi, jatka lukemista, koska meillä on joitakin vinkkejä, jotka haluat pitää rantalaukussasi.

1. Aloita jokainen päivä auringolla

Valtava osa hyvinvointia on se, mitä teet aloittaa joka päivä. Imeytyminen joitakin D-vitamiinia ulkona on avain yhdistää paras itse. Auringonvalo on tunnettu mielialan kohottaja, joten päivän aloittaminen sillä auttaa sinua olemaan onnellisempi. Tee mitä sinun täytyy, mutta tee se ulkona. Hengaile ystäviesi kanssa ulkona, Lue kesälukemiasi ulkona, syö aamiaista perheesi kanssa ulkona. Sää on mahtava, joten käytä se hyväksesi.

2. Syö kausittain

Yksi upeimmista asioista parhaasta kaudesta (olen puolueellinen tiedän, mutta voitko edes kieltää sen?) on, että parhaat hedelmät ovat sesongissa. Tarkoitan mansikoita, vesimelonia, avokadoja, mustikoita ja paljon muuta. Ne ovat sellaisia hedelmiä, joita tarjoilet lautasella kesän BBQ: n aikana, mikä saa vieraasi haukkomaan henkeään siitä, kuinka hyvä laatu on ja kuinka virkistävä tuoreus on. Nämä raaka-aineet ovat tällä kaudella koholla, joten etsi kesäreseptejä ja katso, miten täyttävää syöminen kausittain voi olla! Kokeile tätä vesimelonisalaattia tai tätä hedelmäsekoitusta.

3. Tuo vesipullo * kaikkialle*

Kuulit Kyllä. Kaikkialla. Kun sinulla on vettä mukanasi, et varmasti koskaan lopeta sen juomista, mikä on erittäin tärkeää, kun aurinko hakkaa ja sinusta valuu hikeä. Meidän pitäisi juoda noin painomme määrä kiloina unsseina joka päivä. Jokaisen päivän alussa täytä vesipullo ja sen koosta riippuen haasta itsesi viimeistelemään se niin monta kertaa kuin tuon maagisen numeron saavuttaminen vaatii.

4. Sisällyttää meditaatio osaksi päivittäistä rutiinia

Tärkein syy olla meditoimatta? ”Minulla ei ole aikaa.”Monilla ihmisillä on vaikeuksia sisällyttää Mietiskely kiireisiin aikatauluihinsa, mutta totuus on, että jo viidellä minuutilla päivässä on merkitystä. Menetpä sitten päiväleirille tai nukut pois, vietät päiväsi pyörittämällä pienyritystä tai hengailemalla kavereidesi kanssa, voit * alkaa meditoida. Asetu mukavaan istuma-asentoon ja aseta ajastin 5 minuutiksi (tai pidemmäksi aikaa, jos haluat!). Käytä Tuo aika huomion kiinnittämiseen hengitykseesi ja vain hengitykseesi ja tyhjennä mielesi kaikista sen huolista. Jos tarvitset lisää opastusta, heitä video tai podcast. Kokeile tätä joka päivä viikon ajan, niin tunnet olosi mahtavaksi.

5. Sitoudu omahoitorituaaliin viikoittain

Sitoutuminen käytäntöön, joka palvelee vain omien tavoitteiden ja toiveiden täyttämistä, on valtava osa yhteyden muodostamista parhaaseen itseen. Ehkä teet kasvonaamion yhtenä iltana viikossa. Ehkä omistat tunnin joka lauantai lukemiselle. Tai ehkä haluat aloittaa joka viikko luomalla levityksen bullet Journaliin. Näitä käytäntöjä ei todellakaan tarvitse rajoittaa kerran viikossa, mutta pointti on varata aikaa itsellesi tehdä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Kysy itseltäsi, mistä todella nautit. Se on ensimmäinen askel sen selvittämisessä, mitä itsehoito sinulle merkitsee.

6. Aurinkorasvaa, aurinkorasvaa ja lisää aurinkorasvaa

Äläkä koskaan unohda sitä! Ihonhoito on osa itsehoitoa, ja ihosi haluaa sinun suojaavan sitä auringon kovilta UV-säteiltä. Älä anna rusketuksen kaipuun viedä huomiosi siitä, että ihon suojaaminen on tärkeintä. Voit ehdottomasti ruskettua turvallisesti aurinkovoide päällä. Käytä aurinkovoidetta erityisesti silloin, kun aurinko on voimakas, mutta silloinkin, kun se ei ole.

7. Löydä pommismoothien resepti

Smoothie voi olla uskomattoman ravitsevaa ja monipuolista, varsinkin jos käytät ainesosia, kuten proteiinijauhetta tai chia– siemeniä-erinomainen kuidun lähde. Kokeile niitä kauden hedelmiä ja luoda smoothie, että sinulle, on täysin herkullinen. Kokeile tätä persikkaproteiinismoothieta tai korvaa persikka halutessasi eri hedelmällä. Smoothiet ovat niin hyödyllisiä pysyä viileä, sammutettua, ja hyvin ruokittu tänä kesänä!

8. Löydä treeni, josta nautit

Hauska tarina: en ole koskaan nauttinut treenaamisesta… kunnes löysin joogan. Kun bestikseni esitteli minut joogaamaan Adrienen kanssa YouTubessa, elämäni muuttui parempaan suuntaan. Rakastan ehdottomasti keskittymistä hengittämiseen, sen antamaa tilaa tyhjentää mieleni ja sitä, miten se kohdistuu lihaksiini. Jos et ole vielä löytänyt treeniä, josta pidät, kokeile. Kokeile liikuntaa, joka eroaa täysin toisistaan. Kokeile joogavideota, jossa joogataan Adrienen kanssa. Kokeile korkean intensiteetin cardio workout MadFit. Katso, mistä pidät ja mikä toimii sinulle. Avain on kokeilu!

9. Aseta tavoitteita. Ja saavuttaa ne

Kun haluat jotain, sinun tarvitsee vain kirjoittaa se ylös. Haluatko treenata kolme kertaa viikossa? Haluatko löytää harrastuksen, josta todella nautit? Haluatko treenata lauluasi kuntoon syksyn koulumusikaalia varten? Kirjoittaa. Se. Alaspäin. Aivoriihi miten voit saavuttaa tavoitteesi. Mitä voit tehdä joka päivä, jotta tämä toteutuisi? Joka viikko? Niin monet ihmiset tavoitteet jäävät saavuttamatta, koska he yksinkertaisesti unohtaa ne,joten varmista, että tavoite pysyy mielessä on avain.

10. Poista sosiaalinen media viikoksi

Tänä sosiaalisen median aikakautena kulutamme sisältöä mielettömästi koko päivän, joka päivä. Avaamme Instagram-sovelluksen, sitten pimennämme kaksi tuntia, ja tulemme ulos tästä algoritmilla tankatusta haze-tunteesta, joka on tyhjentynyt ja epävarma. Sosiaalisen median poistaminen jonkin aikaa ei vain auta sinua etääntymään tästä tunteesta, jota me kaikki vihaamme, mutta se myös auttaa sinua tekemään aikaa enemmän wellness-käytäntöjä. Sosiaalisen median poistaminen on käänteentekevä asia, ja se avaa tärkeän oven hyvinvointimatkaasi.