Tarvitsisimme kaikki hieman enemmän mindfulnessia elämässämme. Mutta joskus, se tuntuu mahdottomalta tehdä todellista muutosta omistamatta ton aikaa ja vaivaa. Siinä kolmenkymmenen päivän haasteet tulevat vastaan. Kun hajotat tapoja, joilla voit vaikuttaa mindfulnessin päivittäiseen toimintaan, haasteet tekevät isoista muutoksista helpommin hallittavia. Tässä kuusi mindfulness-haastetta, jotka voit lisätä aamurutiineihisi meditoinnista ja doodailusta kiltteyden levittämiseen minne ikinä menetkin.

Jos haluat työstää…

Meditaatio

Meditointi on hyvä tapa aloittaa päivä. Silmien sulkeminen ja syvään hengittäminen voivat auttaa sinua purkamaan, keskittymään tärkeisiin asioihin ja tarkistamaan, miltä sinusta tuntuu. Tämä Live Strongin kolmenkymmenen päivän meditaatiohaaste jättää meditoinnin sinun päätettäväksesi. Meditointiaikaa pitää vain lisätä viidellä minuutilla joka toinen viikko. Kuun lopussa sinulla on tapana meditoida joka päivä viisitoista minuuttia ja tuntea olosi paljon keskittyneemmäksi.

Itsehoito

Rakastan ajatusta harjoittaa itsehoitoa, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Tämä kolmenkymmenen päivän itsehoito haaste Miss Mental määrää sinulle toimintoja todennäköisesti jo tehdä. Kuuntelemisesta suosikki podcasteja kirjoittaa kirjeen tulevalle itse, nämä itsehoito tehtäviä auttaa normalisoimaan ottaen aikaa pois päivästäsi hoitoon itse. Jos on yksi et tunne jopa, voit aina vaihtaa sen toistamiseen toisen päivän tehtävä pysyä aikataulussa.

Luottamus

Rakentaa itseluottamusta tasoilla ei tarvitse olla vaikeaa. Seuraa thirty-day confidence challenge ’ Brains, Bibs, and Biz,’ ja tulet yllättymään, kuinka paljon paremmin tunnet itsestäsi kuun lopussa. Helppo päiväkirja kehottaa ja vaatii itsehoitoa, tämä haaste on taattu itseluottamusta booster sinun ei tarvitse stressata yli. Huomaa kirjoitusvirhe viidentenä päivänä—sen pitäisi sanoa ”Olen onnellinen, kun ___.”

Kiitollisuus

Kiitospäivä ei ole ainoa päivä, jolloin voit kiittää. Kiitollisuuden harjoittaminen läpi vuoden voi auttaa sinua keskittymään hyviin asioihin elämässäsi, kuten perheeseen, ystäviin ja mahdollisuuksiin, joita vain sinulla on. Vaikka olisi alakuloinen, kiitollisuuden ilmaiseminen on pieni tapa saada suuri muutos mielialaan. Huomaat nopeasti, että aina on jotain mistä olla kiitollinen.

Luovuus

Taiteelliset tytöt, iloitkaa! On käynyt ilmi, että päivittäinen taideprojekti voi auttaa sinua rauhoittamaan huoliasi ja parantamaan luovia taitojasi samaan aikaan. Sara Zorelin luoma kolmenkymmenen päivän doodle challenge antaa aloittelijoille ja ammattilaisille mahdollisuuden pullistaa piirustuslihaksiaan. Kun doodling, yritä ajatella mitään muuta kuin luonnos sivulla. Harkitse edistymisen seuraamista luomalla art Instagram, jossa voit jakaa luomuksiasi muiden kanssa.

Ystävällisyys

Mindfulness koetaan usein omaksi tekemisekseen oman mielenterveyden parantamiseksi, mutta sen avulla voi myös vaikuttaa positiivisesti muihin. Kokeile kolmenkymmenen päivän ystävällisyyshaastetta, kuten tämä Grace, Grow, & Edify. Niinkin pienillä toimilla kuin pitämällä ovea tuntemattomalle tai niin mukana kuin vapaaehtoistyössä paikallisessa ruokapankissa, on jokaiselle jotakin, joka haluaa käyttää enemmän ystävällisyyttä jokapäiväisessä elämässään.

Älä ole liian kova itsellesi, jos unohdat muutaman päivän yrittäessäsi haaste. Tärkeää on asettaa tavoite heti alussa ja yrittää parhaansa sen saavuttamiseksi. Loppujen lopuksi kukaan ei ole täydellinen—siksi haastamme itsemme ylipäätään kasvamaan. Jokainen suorituksesi on askel kohti entistä tietoisempaa otetta.