Stressaavina aikoina rutiineista tulee monumentaalisesti hyödyllisempiä. Mutta joskus, se on tavallaan vaikea toteuttaa rakennetta elämääsi, kun tunnet hukkua, hallitsematon tai vain tuottamaton. Siksi sinun täytyy luoda rutiini jokaiselle päivälle, jotta tiedät jo, mitä tehdä päivinä, jolloin sinulla on *ton* meneillään.

Ei ole täysin täydellinen rutiini sinulle, koska meillä kaikilla on erilaisia tarpeita, kun se tulee miten vietämme päivämme. Niin sanottu” täydellinen rutiini ” on sellainen, että voit muuttaa elämäntavan, joka on kestävä lähitulevaisuudessa. Hyvä rutiini on sellainen, jonka tekeminen tuntuu hyvältä viikonloppuisin tai jopa lomilla. Olitpa joku, joka haluaa puuttua vitkastelu, tehdä enemmän aikaa itsellesi, olla tuottavampia tai haluavat lisätä rakennetta elämääsi, olemme täällä auttaa.

Syy # 1

Rutiini vähentää stressiä ja voi siten parantaa mielenterveyttä ja yleistä hyvinvointia. Vähäisempi stressi hyödyttää myös uniasi! Joskus kaikki, mitä sinun täytyy tehdä, kasaantuu huomaamattasi ja hukkuu. Rutiini voi auttaa sinua varmistamaan, että saat kaiken tehtyä tai tiedät kaiken meneillään.

Syy # 2

Kun joka päivä alkaa luoda rutiinia ja toteuttaa pieniä asioita, sitä voi alkaa odottaa innolla ja motivoitua toteuttamaan sitä. Jos lisäät opiskelun tai kotitehtävät tuntirutiiniisi, voit paremmin suorittaa sen ajoissa eikä sinun tarvitse huolehtia pänttäämisestä viime hetkellä.

Syy # 3

Kun lisäät rutiinia elämääsi, Saat enemmän aikaa rakkaustoiminnallesi. Rutiinin ei tarvitse keskittyä vain kouluun tai töihin. Varaa aikaa itsellesi! Tämä antaa sinulle ylimääräistä tilaa hengailla ystävien kanssa, lukea kirjaa, katsella televisiota ja tehdä kaikkia pieniä asioita, joita rakastat tehdä.

Syy # 4

Jos olet enemmän mennä flow henkilö tai ei pidä tunne rajoittuu rutiini, on vielä asioita voit tehdä! Jos sinulla on vaikeuksia saada aikaa tehdä kotitehtäviä, yritä nimetä jopa vain tunti keskittyä pelkästään siihen. Tai ehkä jakaa aika kolmeen neljään osaan. Sama asia koskee ihmisiä, jotka täytyy ottaa aikaa pois kotitehtäviä hieman tai jos haluat sisällyttää harjoitus päivääsi.

Syy # 5

Rutiini auttaa sinua tuntemaan enemmän tuottava, motivoitunut, keskittynyt, terve ja vähemmän stressaantunut. Aina tulee olemaan asioita, joita et voi hallita, mutta lisäämällä ennustettavuutta elämääsi, tunnet olosi paremmaksi, järjestyneemmäksi ja valmiimmaksi hallitsemattomiin olosuhteisiin.

Kokeile lisätä aluksi joka päivä helppoja asioita, jotta rutiinisi eivät polta sinua loppuun. Esimerkiksi…

Keitä kahvia joka aamu tai hyvä aamiainen
Herää ja mene nukkumaan samaan aikaan joka päivä
Pidä ajat kohtuullisina, jotta voit pitää niistä kiinni melko helposti
Harjoitus
Aika tehdä kotitehtäviä/opiskelu
Syö samoihin aikoihin
Petaa sänkysi
Lue kirja
Kiinni tv-ohjelmassa
Soita ystävälle
Lähde kävelylle / mene ulos