Summer sunshine on meidän * fave * kun se tulee asioita, kuten rikkoa Farkkushortsit, hyppäämällä uima-altaaseen tai menossa saada jäätelöä teidän joukkue, mutta jos asut jossain, että saada on todella kuuma kesällä, ajatus menossa run voi kuulostaa kidutusta. Ilmankosteuden uhmaaminen totuttaa lopulta kehosi säähän, joka maksaa pois nopeammin, kun lämpötila viilenee syksyllä. Hikiset kesäkilometrit saattavat vielä kuulostaa hieman tylsältä, mutta meillä on muutamia vinkkejä helteiden selättämiseen ja hyvään juoksuun pääsemiseen tänä kesänä.

Luota meihin, musta puuvilla T-paita on *not* the top you want when you hit the trails. Kun alat hikoilla, puuvilla tarttuu sinuun tehden olosi rasittuneeksi ja vain # epämukavaksi. Kosteutta imevät tank topit ja sukat on valmistettu polyesteristä, jotta hiki pysyy päällimmäisen vaatekerroksen päällä eikä jää jumiin vartaloosi, joten ne sopivat erinomaisesti lämpimiin lämpötiloihin.

Juokse aikaisin

Juokseminen iltapäivällä, kun lämpötilat ovat korkeimmillaan, johtaa treeniin, joka tuntuu superväsyttävältä ja voi johtaa lämpöhalvauksen kaltaisiin vaaroihin. Saamme sen—kukaan * todella * haluavat nousta klo 5 lenkille, mutta aamutunnit tarjoavat parhaan tauon voimakkaasta auringonvalosta. Aseta hälytys jonkin aikaa välillä 5 ja 9 AM ja aloittaa päivä pois aivan kilometrin tai kaksi viileämmässä lämpötilassa. Voit mennä takaisin sänkyyn sen jälkeen, lupaamme.

Kosteuttaa

Olemme varmoja, että olet kuullut yhä uudelleen nesteytyksen tärkeydestä, mutta se on todella yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun pitäisi tehdä joka päivä. Vettä kannattaa juoda ennen juoksua ja sen jälkeen, ja jos juoksu on erityisen pitkä yritä joko kuljettaa vettä mukanasi tai suunnitella reitti pitkin jonnekin juomalähde. Tarvitsetteko nesteytystä? Me turvaamme selustasi.

Pysy poissa teiltä

Asfaltti ja betoni imevät lämpöä ja säteilevät sitä takaisin päällesi. Tummennetut pyöräreitit tai juoksuradat ovat mainio alku ja varsinaiset hiekkapolut metsän läpi ovat kaikista siisteimpiä. Oman sävynsä voi luoda myös lippalakin tai muun hatun avulla. (Rakastamme tätä blogilatesin poninhäntämyssyä!)

Täydennä elektrolyyttejäsi

Hiki on melko väistämätöntä kesällä ja se on kehomme tapa jäähdyttää meitä—mutta mikroravintoaineet, kuten elektrolyytit, häviävät, kun hikoilet. Juoksun jälkeen nappaa pullo Gatoradea tai muuta urheilujuomaa tavallisen vesipullosi kanssa täydentääksesi nestettäsi ja elektrolyyttejäsi.

Juokse ponnistuksella, älä tahdilla

Liian kova lähtö ja oman ennätyksen tavoittelu juoksulla ei välttämättä ole kesän paras tavoite. Pysy vireessä kehosi kanssa ja juokse niin kauan, että pystyt pitämään sen verran vaivaa kuin haluat. Jos se ponnistelu on helppoa tai kohtalaista joka päivä, se on OK! Jo ulkona helpolle juoksulle pääseminen on saavutus itseltään. Jos tunnet itsesi liian väsyneeksi tai kuumaksi, lopeta. Terveys on treenin tärkein tekijä. Aika.

Sisäharjoitteluvaihtoehdot

Joskus on yksinkertaisesti liian kuuma lenkille. Jos sääpalvelu antaa lämpöneuvonnan, voit saada kardiosi juoksumatolle tai käyttää tätä tilaisuutta cross-trainiin uinnin tai ydintreenin kanssa. Mikä parasta, hellepäivä voi olla vain merkkisi pitää lepopäivä ja kokeilla joogaa.

Hauskaa juoksua!