Betfred haki lupaa muuttaa 45-46 Blue Boar Row ’ n käyttöä vähittäismyyntiyksiköstä vedonlyöntiliikkeeksi, mutta Wiltshiren neuvosto on sanonut ei valituksen jälkeen.

Hakemus hylättiin alun perin 15.maaliskuuta 2023 valtuuston todettua, että kauppa aiheuttaisi kohtuutonta haittaa keskustan luonteelle ja elinvoimalle.

Valituspäätöksessä neuvosto toteaa jälleen, että keskeisenä kysymyksenä on esityksen vaikutus rakennukseen sekä alueen luonteeseen ja ulkonäköön, johon kuuluu Salisbury Cityn suojelualue ja ensisijainen ostosalue.

Siinä sanotaan: ”vaikka myymälä on moderni, se sisältää joitakin perinteisen myymälän osia ja istuu mukavasti rakennuksen julkisivun sisällä.

”Rakennuksen ensisijainen erityinen mielenkiinto näyttäisi olevan rakennuksen julkisivun yläosien historiallisessa koostumuksessa, yksityiskohdissa ja rakenteessa.

”Lisäksi liiketilaan liittyvä toiminnan taso, joka sisältää mahdollisuuden tarkastella rakennusta myymälän lasituksen kautta, on rakennuksen osa, joka myös antaa vaatimattoman panoksen sen merkitykseen ja pitkäaikaiseen suhteeseen kaupungin historialliseen vähittäiskaupan ytimeen.”