Uuden Primark-myymälän avajaisia oli odotettu pitkään, ja nyt kauppa on paljastanut, kuinka moni tuli liikkeeseen ensimmäisen vartin aikana.

Primark uudisti entisen British Home Stores vähittäiskaupan tilaa ja kaksi kerrosta täynnä kohteita ja 450 jonotti odottavasti liikkeen ulkopuolella keskiviikkona 13. syyskuuta.

Liikkeen sisällä pidettyjen avajaispuheiden jälkeen Primark vahvisti, että 650 ihmistä tuli ovesta sisään vain 15 minuutissa liikkeen virallisista avajaisista.

Myymäläpäällikkö Christopher Carter sanoi: ”hämmästyttävän ensimmäisen viikon lopussa Salisburyssa olemme toivottaneet tervetulleiksi tuhansia paikallisia, turisteja ja kauempaa tulevia vierailijoita oviemme kautta.

”Naisten olo -, denim-ja neulevaatteet ovat osoittautuneet suosituiksi, ja monet asiakkaat ovat myös lisänneet koreihinsa kuuluisan Primark Snuddien.”

Primark kertoi ylpeänä lehdelle, että he tarjosivat perinteisiä kassoja ja uuden kassan, jossa Carter sanoi ”asiakkaat ovat voineet suorittaa ostoksensa nopeammin ja helpommin kuin koskaan ennen.”

Hän lisäsi: ”odotamme kovasti, että voimme edelleen yllättää ja ilahduttaa asiakkaitamme, mukaan lukien uusi Rita Ora X Primark-mallisto, joka on juuri saapunut myymälään.”