Kaksi luovaa toimistoa on yhdistänyt kaupungin tarjoamaan yhtenäisen brändi-ja suunnittelutoimiston ja käyttää ”Unstuck Studio” tai ” me ” lyhyesti kuvastamaan yritysliittoa.

Kyseessä on toinen viime viikkoina killalle siirtynyt uusi liike, kun teehuoneen tilalle tuli uusi kahvila The Weavers.

Lehti kertoi aiemmin elokuussa, että liike-elämä ja ostajat ovat herättäneet huolta killan nyt tyhjillään olevien yksiköiden määrästä.

Vastauksena, omistaja sohva Smith, Mike Smith sanoi oli ” yksi parhaista myyntipisteistä.”

Ja nyt Unstuck Studio, entinen Unstuck Design and Sprout Brand Partners, on muuttamassa, ja sijaitsee uudessa studion tiloissa ja tuo yhteen brändäys, printti, video-ja liikegrafiikka, näyttely, pakkaus ja Verkkosivusto, sovellusten suunnittelu ja digitaalinen markkinointi.

Sekä MD James Purves, joka perusti Unstuckin, että Carl Groth, joka perusti Sproutin, johtavat uutta yritystä.

James Purves sanoi: ”Se on hyvin jännittävää aikaa meille kaikille. Laaja valikoima asiakkaita useilla eri aloilla, yhdistäminen Sprout tukee Unstuck strategia johtaa markkinoiden yhteisellä ajattelua kaikilla aloilla-olipa se verkossa tai offline.

”Uusi brändimme ja uudistettu asemointimme juhlistaa palvelujen yhdistämistä, jota voimme tarjota sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Tämä on prosessi rakentaa jotain ainutlaatuista paikalliselle alueelle.”

Carl Groth sanoi: ”kahden toimistomme yhdistelmä tarjoaa merkittävän kasvumahdollisuuden molemmille liiketoiminnoillemme laajemman palvelutarjonnan kautta asiakkaillemme. Kun organisaatiot kamppailevat liikkuessaan ja toteuttaessaan yhtenäistä brändiä kaikissa median kosketuspisteissä, Unstuck Studio on parhaassa asemassa tukemaan heitä tällä matkalla”.

”Uusi nimi on loistava tapa viestittää muutosta, jota käymme läpi ja miten suhtaudumme työntekijöihimme ja asiakkaisiimme. Tiiminä tekemämme työ on aina käsi kädessä asiakkaidemme kanssa – joten Yhdysvallat heijastaa sitä, miten lähestymme jokaista projektia-yhteistyönä tehty tiimityö; todellinen kumppanuus.”

Muutto tuo molempien yritysten asiakkaat ja työntekijät yhteen ja uusi yritys etsii rekrytointeja.