New Forestissa sijaitseva luksushotelli on nimetty Britannian parhaaksi putiikkilaitokseksi, ja toinen Hampshiren hotelli on rankattu kolmannelle sijalle.

Lyndhurstin Lime Wood nousi kärkipaikalle ja nousi viime vuoden listalta 18 sijaa, Hookin Heckfieldin sija tuli kolmantena

Listan kuratoivat ja äänestävät alan johtavat asiantuntijat, hotellityöntekijät, matkakirjailijat ja vaikuttajat, ja sen esittelee William Reed.

Chris Lowe, ryhmän johtaja, Hospitality and Manufacturing at William Reed sanoo: ”Olemme iloisia voidessamme paljastaa tämän fantastisen uuden listan ja nähdä näin voimakasta liikettä tämän vuoden Top 50 Boutique-hotelleissa. ”Meidän ykkönen on hypännyt ylös 18 paikkaa viime vuonna ja korkein uusi merkintä on numero 5, joka on osoitus näiden joukkueiden tähtien ponnisteluja.

”Kun staycations on edelleen painopiste briteille, on rohkaisevaa nähdä niin vahva alueellinen läsnäolo tänä vuonna ja niin laaja valikoima ainutlaatuisia hotellielämyksiä nauttia.”

Lime Wood Hotel, Lyndhurst
Lime Wood on kuvattu William Reedin ”hotelli katsella”, jossa on” herkullinen perusteet ”ja”upeat sisätilat”.

Huoneet on kuvattu ”rentouttaviksi ja muhkeiksi” ja niissä on ”omituisia yllätyksiä”, kuten ”vapaasti seisova kylpyamme erkkeriikkunassa tai lohdullinen puulämmitteinen uuni makuuhuoneessa”.

Kiitosta tulee myös sen ylellisestä ruokailusta, sen paikan päällä olevasta kylpylästä ja mahdollisuudesta ottaa ruoanlaittokursseja.

William Reed sanoo lopuksi: ”Lime Wood On todellakin hotelli, joka tarjoaa kaiken ämpäreissä ja padoissa ja joka ansaitsee useita käyntejä ympäri vuoden.”Heckfield Placea kuvaillaan” georgialaisen eleganssin ruumiillistumaksi ”sekä”vaivattoman lämpimäksi ja vieraanvaraiseksi”.

Sen ”kauniisti kuratoidut” puutarhat ovat vain yksi myyntivaltti ylellisyysruokailun ohella, ja paikan päällä on viisi eri paikkaa, joista valita.

Lisäksi paikan päällä on kylpylä, joka tarjoaa ”lohduttavia ja nuorentavia hoitoja”.

William Reed toteaa lopuksi: ”todella, Heckfield Place ansaitsee asemansa viiden parhaan boutique-hotellin joukossa tämän vuoden listalla, mutta sinä ansaitset enemmän tauon tässä upeassa retriitissä.”

Koko listan Britannian 50 suurimmasta Boutique-hotellista voit katsoa verkkosivuilta täältä.