On niin monia tapoja luoda unelmiesi manikyyri, DIYing omia malleja Puolan menee kaikki ulos salongissa vinkkejä tai akryylejä. Mutta mikä niistä sopii sinulle?

”Harkitse elintapojasi”, neuvoo Darlene Sritapan, OPI education and capability manager. Pelaatko lentopalloa? Käyt keramiikkakursseja? Käytä piilolinssejä? Tapa, jolla käytät käsiäsi regiin, määrää, millainen mani toimii sinulle.

Sinun kannattaa myös tekijä ylläpito (miettiä pitkään ja hartaasti, onko olet viileä viettää kaksi tuntia kampaamossa parin viikon välein) sekä kustannukset (TikTok-vaikutteita manis = paljon lapsenvahtina taalaa). Selvittääksemme, mikä manikyyri sopii ulkoasuusi ja elämäntyyliisi, kuulimme asiantuntijoita tuomaan sinulle tosiasiat.

Puola

Mikä: peruslakka on lakka, jonka Maalaat kynsiisi.

Plussat: me kaikki tiedämme ja rakastamme tätä luotettava go-to. ”Se on täydellinen DIYer, joka haluaa vaihtaa väriä usein”, sanoo Sritapan. On myös hienoa, jos teet paljon töitä käsilläsi, sillä se on halpaa ja helppoa levittää.

Miinukset: Regular polish chips easily. Joten vaikka se voi kestää jopa seitsemän päivää, se yleensä…ei. valitse pitkään käytetty kaava yrittää venyttää sitä jopa 10 päivää.

Hinta: noin $20 kampaamossa Manille ($8 – $15 pullolle, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen).

Geeli

Mikä se on: geelilakka tarttuu kynsiisi paljon vahvemmin kuin tavallinen kiillotus. ”Sen parantamiseen ja kuivaamiseen käytetään UV-tai LED-lamppua”, sanoo kuuluisa kynsitaiteilija Julie K.

Plussat:” geeli on vankka valinta, koska se kestää noin kaksi viikkoa”, toteaa Julie K. Se myös kuivuu heti, joten voit kävellä ulos murehtimatta tahroja.

Miinukset: Tempted to pick it off during a boring class? Älä. ” jos kuorit kiillon, se poistaa kynsikerrokset. Sitten, kun menet uudelleen geeli, se kiinni vaurioitunut kynsien ja irrota nopeammin-se on noidankehä, ” jakaa Julie K. poisto on parasta tehdä ammattilaiset.

Hinta: noin 30 dollaria kampaamossa miehelle.

Kuvanveistogeeli

Mikä se on: tämä on paljon kehittyneempi geelityyppi. Olet varmaan nähnyt tiktokissa videoita, joissa kynsitaiteilija luo pitkiä pidennyksiä lomakkeella tai muovikärjellä.

Plussat: Sculpting geeli voi antaa kynnet tonnia pituus ja vahvuus. ”Voit myös saada ne retusoitu [alias täytetty] lisäämällä enemmän geeliä kynnen pohjaan sen sijaan, että poistaa ne joka kerta ja aloittaa tyhjästä”, sanoo Julie K. tämä tekniikka on myös hyvä tehdä nail art.

Miinukset: tämä kaava on huokoinen, joten sitä ei voi liottaa pois asetonilla. Ammattilaisen tekemä asianmukainen poisto on avain kynsivaurioiden ehkäisemiseen.

Hinta: noin 50 dollaria kampaamossa miehelle.

Dippijauhe

Mitä se on: tämä mani on luotu polymeeri ja kerrokset hartsia, jotka kerääntyvät, kun kastaa jokaisen kynnen potin värillinen jauhe. ”Se tarttuu luonnonkynsiin voimakkaammin kuin geeli tai kiillotus”, sanoo Julie K.

Plussat: se on erittäin pitkäikäinen, joten on hienoa, jos haluat kasvattaa kyntesi ja pitää saman ilmeen noin kolme viikkoa.

Miinukset: Dip powder ei ole suuri taidetta, joten sinun täytyy pitää kynnet yksivärinen.

Hinta: noin 35 dollaria kampaamossa miehelle.

Akryyli

Mikä se on: samanlainen kuin dip-jauhe, tämä tekniikka vaatii monomeeria ja akryylijauhetta, selittää LeChat-Kynsikouluttaja Anastasia Totty. Kun sitä käytetään, se kovettuu ja kovettuu itsestään. Sitten vain saada se virkistää täyttämällä kasvua kynnen tyveen joka toinen viikko.

Plussat: akryyli pitää kynnet super vahva—ja voit lisätä geeli tai säännöllinen kiillottaa päälle luoda hauskaa taidetta.

Miinukset: kun alat saada akryylejä, olet tavallaan sitoutunut, kunnes haluat ottaa aikaa saada ne pois. Lisäksi ne ovat hieman kalliita.

Hinta: noin $45 kampaamossa uudelle sarjalle, $30 täytteelle.

Puristuskynnet

Mitä se on: puristimet ovat tekokynnet, jotka voit kirjaimellisesti liimata suoraan luonnonkynnen päälle. Ei sirutusta, töhrimistä tai taiteellista kykyä tarvita.

Plussat:” Painalluskynnet ovat hyviä, jos et halua sitoutua johonkin pysyvämpään, kuten akryyliin tai dippijauheeseen”, Totty sanoo. ”Niitä voi käyttää vain päivän tai jopa viikon.”Ja ne ovat edullisia!

Miinukset: koska painallukset eivät ole muokattavissa kynnet kuten muut tekniikat, istuvuus voi olla ongelma. ”Jokaisella on kynnessään erilainen kaari”, paljastaa Julie K. jos painallettu kynsi on liian litteä tai liian kaareva, se voi helposti poksahtaa irti. Löytää paras brändi sinulle voi kestää jonkin yrityksen ja erehdyksen.

Hinta :10-20 dollaria set.

Tarra

Mitä se on: nämä valmiiksi tehdyt kynnet toimivat vähän kuin painallus, mutta ne ovat helpommin muovattavissa kynnelle. Ne tehdään usein kynsilakalla ja tarrautuvat kynsiisi kuin sellofaani.

Plussat: kokoa on helppo muokata, koska ne taipuvat kynnelle— voit vain viilata ylimääräisen pois.

Miinukset: se voi kestää muutaman yrittää riviin ne jopa kynsinauhat saada puhdas katsoa. Harjoitus todella tekee täydelliseksi!

Hinta: noin 15-25 dollaria liuskalevystä.