Olitpa osaksi luonnollinen meikki tai menossa koko glam, kertoimet ovat käytät meikki harjat saada että virheetön näyttää. Meikkivoidetta, luomiväriä ja poskipunaa voi käyttää päivittäin, mutta kuinka usein Meikkisiveltimet puhdistuvat?

Käy ilmi, että sinun pitäisi pitää ne puhtaina * super * säännöllisesti. Kysy vain * ikoniselta * meikkitaiteilija Bobbi Brownilta. Alluren haastattelussa hän kertoo, että ”useimmat ihotautilääkärit kehottavat liottamaan työvälineitä, erityisesti meikkivoide—ja peitevoitesiveltimiä, kerran viikossa—vähintään-estämään tuotteen kertymistä. Koska näitä siveltimiä käytetään kasvoillasi, mitä puhtaampia ne ovat, sen parempi.”

Jos meikkisiveltimiä ei puhdista, niiden sisään voi kertyä bakteereja, jotka aiheuttavat aknea. Ihonhoito menee kasvonaamioita ja kuorintoja pidemmälle, ja yksi parhaista tavoista pitää kasvot kirkkaina on varmistaa, että käytät puhtaita työkaluja päivittäisessä meikissä.

Jos vain lukisit tuon ja alkaisit sekoilla, vedä henkeä! Se on * totally * OK, jos et tiedä mistä aloittaa meikkisiveltimen puhdistus rutiini, ja olemme täällä auttaa. On tonnia tuotteita markkinoilla ja erilaisia tapoja puhdistaa siveltimet, ja se on jopa voit valita, mikä toimii parhaiten oman elämäntavan. Tässä muutamia meidän suosikki tuotteita ja tekniikoita puhdistus meidän harjat:

Brush Cleanser

Nopeaa ja yksinkertaista puhdistusta varten voit ostaa pullon puhdistusnestettä ja ajaa sen varovasti harjojen päälle muutaman päivän välein. Nämä tuotteet on erityisesti suunniteltu vahingoittamatta harjat, joten ei tarvitse huolehtia overdoing se. Osta 17 dollarin siveltimenpuhdistusaine täältä.

Puhdistustyyny

Tämän laitteen avulla voit saada perusteellisempaa puhdistusta harjat. Käyttämällä puhdistusainetta tai saippuaa, yksinkertaisesti saada vaahdota menossa harjalla ja sitten ajaa se koko pad. Itse tyynyn urat auttavat poistamaan meikkihiukkaset siveltimestä jättäen sen * super * puhtaaksi. Osta suosikkipuhdistustyyny, 18 dollaria.

Sähköharjan Puhdistusaine

Olet ehkä nähnyt nämä Instagram tai TikTok, ja voimme vahvistaa, että ne ovat * ehdottomasti * arvoinen hankinta. Sähköinen siivouskone tekee prosessista paljon nopeampaa ja helpompaa, eikä siivous ole läheskään yhtä sotkuista. Osta suosittu sähköharjan puhdistusaine, $17, täällä.

Puhdistushanska

Tämä on periaatteessa sama kuin puhdistustyyny, mutta hieman käyttäjäystävällisempi! Voit käyttää käsine lisätä painetta harjat * super * perusteellinen puhdistus ,ja se on 100% vedenpitävä helppo puhdistaa. Osta suosikkipuhdistushanskamme, 10 dollaria.

Blending Sponge Cleaner

Eikö olekin söpöintä, mitä olet koskaan nähnyt? Tämä pienoiskokoinen, Paristokäyttöinen pesukone puhdistaa sekoitussienesi muutamassa minuutissa. Ja bonusta! Sitä on saatavana kolmessa eri värissä, joten voit valita suosikkisi ja koordinoida loput meikkivälineistäsi. Osta herkkusienenpuhdistusaine, 15 dollaria, täältä.